top of page
PowerMama by FTFW

By FTFW

PowerMama by FTFW is er voor vrouwen die sportief en gezond zwanger willen zijn. Je kunt bij mij terecht voor een sportief en informatief Powermama Programma en Core Restore Programma.

Roze oranje blauw expressieve vormen onderwijs en bewustheid verhogen chronische ziekte in

Het PowerMama Programma is er voor vrouwen met een voorkeur voor sportief en gezond zwanger zijn. 

Tijdens jouw zwangerschap of na de bevalling is sporten niet alleen goed voor jouw maar ook enorm goed voor de ontwikkeling van jouw baby. In deze periode helpt lichamelijke inspanning om mentaal en fysiek sterk te blijven. Door jezelf fit te blijven voelen, kun je je optimaal voorbereiden op de bevalling en het leven als moeder.

 

Tijdens de zwangerschap is sporten onder professionele begeleiding van groot belang, zodat klachten en/of blessures tot een minimum worden beperkt. Daarnaast is het super belangrijk om bewust met jouw lijf bezig te zijn en om vooral de connectie te maken met het lichaam. Er verander namelijk enorm veel tijdens jouw zwangerschap.

 

Het PowerMama® Programma is ontwikkeld door Powermama, welke landelijk wordt erkend als verantwoorde wijze om (aanstaande) moeders fysiek fit te houden. Lees hieronder meer over de mogelijkheden van het PowerMama Programma.

Je kunt bij mij terecht voor:

Core restore programma-
6 weken

Wil jij het sporten weer oppakken na jouw bevalling? Wil je het trainen weer rustig opbouwen met professionele begeleiding en extra aandacht voor buikspieren, mobiliteit en bekkenbodem?

 

Maak dan gebruik van het Core Restore Programma

PowerMama programma-
8 weken

De PowerMama trainingen zijn ontwikkeld voor zwangere vrouwen die tijdens de zwangerschap sterk en fit willen blijven. Ook moeders die na de bevalling op verantwoorde wijze willen herstellen hebben bewezen baat bij deze trainingen.

Blijf fit en sterk tijdens jouw zwangerschap!

Powermama Gemixt lessen

Een combinatie les van zwanger en recent bevallen mama's! Met deze workout kan jij door nadat jij het Powermama Programma hebt gevolgd of als jij het Core Restore Programma hebt gevolgd. 

 

Wil jij graag in een leuke groep werken aan conditie, kracht, je core en de billen dan is het powermama gemixt programma iets voor jou!

Powermama by  FTFW - Instagram

FTFW  PowerMama werkt samen met:

CFR logo met tekst (1).png

Download hier jouw Post Partum Herstelprogramma

De kraamperiode: rusten, wennen en langzaam starten met je fysieke en mentale herstel. Waar begin je? Wat mag wel en wat nog niet?

Vul je e-mailadres in en ontvang gratis hét FTFW postpartum herstelprogramma compleet met alle info & kraamtijdoefeningen om gezond en vitaal te herstellen in je mailbox.

Jouw start bij FTFW PowerMama 

Vul hieronder jouw email adres in

Ontvang hiermee jouw gratis FTFW Post Partum Herstel Programma

Certificering PowerMama

PowerMama is een bewezen effectief en erkend trainingsconcept voor vrouwen tijdens en na de zwangerschap. PowerMama is geaccrediteerd door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Alleen organisaties met een actieve licentie mogen de naam, het woordmerk en het beeldmerk gebruiken. Meer informatie: www.powermama.nl

bottom of page