top of page

Wie is jouw FTFW Coach

20220727_FDCF_0437.jpg

BRENDA TEMPELAAR

Hi allemaal,

 

Mijn naam is Brenda Tempelaar en ik ben de oprichter/eigenaar van Fit The Fun Way.

Vanaf jongs af aan ben ik altijd al met sport bezig. Zo heb ik fanatiek waterpolo gespeeld en vanuit mijn passie voor sport ben ik de sport en bewegen opleiding gaan volgen in Rotterdam. Vanuit daar ontstond mijn passie voor het mensenlijk lichaam en met name ook mensen helpen. Ik werk momenteel drie dagen als fysiotherapeut in het Maasstad Ziekenhuis en sinds zes jaar geleden ben ik ook aan de slag gegaan om mensen te helpen met een gezonde en actieve levensstijl! Dit verhaal begon allemaal bij mijzelf. 

Ik vind eigenlijk alle sporten leuk, zo heb ik fanatiek hardgelopen, waarbij ik de marathon van Rotterdam heb volbracht in 4:10:09. Daarnaast heb ik heel lang vier keer per week in het water geleden om waterpolo te spelen op hoog niveau in Nederland en heb ik een hele tijd aan Crossfit gedaan. Nu heb ik een nieuw en mooi doel gevonden: in vier dagen meer dan 400 kilometer fietsen voor het goede doel; Het vergeten kind. 

Leuke weetjes: 

  • Ik hou dus enorm van sporten

  • Ik ben dol op Tony Chocolonely en verse stroopwafels

  • Ik heb een hele leuke kitty thuis die je regelmatig op mijn stories voorbij ziet komen

  • Ik was nooit een ochtend mens en ik sta nu bijna elke dag rond 6:00 uur en ik start dan mijn dag met een heerlijke ochtend routine voor mezelf!

  • Ik heb een GRL PWR tatoeage

  • Ik ben lekker impulsief waardoor ik soms ook wat chaotisch kan zijn. 

Ik coach mensen graag persoonlijk naar hun doelen, een community is enorm belangrijk hierbij en dat is ook mijn doel van FTFW. Zoveel mogelijk vrouwen weer in de kracht van hun eigen lichaam zetten, een community bouwen waarin wij elkaar supporten en helpen naar een gezonde en actieve levensstijl gericht op voeding, beweging en mindset! 

Quote; Do it anyway

bottom of page