top of page

Nieuw! PowerMama by FTFW

Met ingang van 25 april 2023 starten wij met een volledig nieuw concept gericht op zwangere vrouwen en recent bevallen moeders.


PowerMama is een programma wat is ontwikkeld voor zwangere vrouwen, die gedurende een programma van 8 weken onder begeleiding van een gecertificeerde trainer op een verantwoorde manier kunnen blijven sporten. Daarnaast wordt naast de fysieke training ook aandacht gegeven aan een stukje theoretische begeleiding en is het mogelijk om oefeningen voor thuis mee te krijgen. Er staat op 28 maart a.s. een voorlichtingsavond gepland. Deze voorlichtingsavond wordt georganiseerd bij CrossFit Ridderkerk, waar wij gebruik maken van een vaste ruimte voor onze lessen. Meer informatie kun je vinden op onze pagina.


Het Core Restore programma is ontworpen voor recent bevallen moeders en richt zich op een verantwoorde manier van het oppakken van sporten. Hierbij wordt gesport met extra aandacht voor buikspieren, de bekkenbodem, de juiste houding tijdens het sporten en letten wij goed op de mobiliteit. Meer informatie over onze Core Restore trainingen kun je vinden op deze pagina.


Heb je vragen over de programma's die wij aanbieden of kunnen wij je ergens anders mee helpen, neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina.Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page